• NL
  • UK

Vraag en antwoord

  Wat is virtualbook?

  Virtualbook is een service waarmee onze klanten (zelfstandig) online virtuele al dan niet interactieve boeken kunnen maken.
Voor wie is virtualbook bedoeld?

  Het is ideaal voor webbouwers, website eigenaars, webshop houders, maar ook mensen die zonder al teveel gedoe gewoon met behulp van een serie plaatjes hun diensten of producten op een elegante manier willen presenteren. Daarnaast is het ideaal voor portfolio doeleinden, en ook online presentaties voor klanten is het erg geschikt zeker in combinatie met de private modus waarbij mensen moeten inloggen om uw boek te kunnen zien. Maar ook gewoon voor mensen die hun foto's graag online willen laten zien en opslaan. U kunt het ook prima gebruiken als foldermateriaal voor verkoop van huizen, auto's, motoren en boten, maar ook andere (luxe) zaken.


  Wie is virtualbook, met welke partij heb ik te maken ?

Virtualbook is een onderdeel van Infiweb Media, kijk voor meer informatie op www.infiweb.nl.  Wat is nou het voordeel van een virtueel bladerbaar boek in plaats van een PDF?

  Allereerst de gelikte presentatie, een bladerbaar boek met een mooie achtergrond komt veel professioneler en origineler over dan een popup met een PDF. Daarnaast biedt een virtualbook veel meer opties om het naar uw hand te zetten. Alles wat u maakt en opslaat als jpg is een bladzijde in uw boek. Het nodigt uit om er veel creatiever iets moois van te maken. Een virtualbook bied ook door zijn bladerbare karakter een veel beter te controleren bezoekers ervaring. Een pdf scrolt men vaak even snel door zonder nog te lezen en klikt hem dan weg, dat is inherent aan de PDF en de snelheid waarmee de meeste mensen vliegensvlug over het internet gaan! Een PDF is op te slaan en ook makkelijk te ''stelen'', een virtualbook is dat niet. Uw werk is beter beschermd.


  Ik wil een interactief boek maken met filmpjes, een enquete en een mini game bijvoorbeeld, kan dat?

  Ook deze opties die er standaard niet inzitten kan u door virtualbook als extra optie laten inbouwen.
  Hoe zit het eigenlijk met rechten en copyrights?

   Deze blijven altijd uw eigendom.
 

  Mag ik dit verkopen, mag ik hiermee geld verdienen?

    Zeker. U mag boeken en brochures voor uw klanten maken, en uw tarief mag u zelf bepalen, wij leveren alleen de techniek. Desgewenst kunnen wij onze domeinnaam maskeren met die van u, en uw logo of dat van uw klant erin zetten. Wij leveren dit dan ''whitelabel'' zoals dat heet. U kunt daarnaast ook specifieke meerwensen laten inbouwen die alleen voor uw boeken en uw klanten te gebruiken zijn?  Waar komt deze techniek eigenlijk vandaan? kopen jullie deze zelf ook in?

   Nee, wij maken deze zelf, ook de meerwensen leveren wij vanuit eigen keuken! Wij voorzien deze van updates, uitbreidingen en bugfixes, en tevens de hosting en backup verzorgen wij, zodat u zich daar niet om te bekommeren. Virtualbook heeft zijn eigen servers beschikbaar voor de hosting en domeinnaam registratie.
  Hoe bestel ik een account bij virtualbook, zodat ik zelf boeken kan gaan maken?


   ga hiervoor naar de pagina pakketten of direct naar aanmelden